Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
 Gomonia Yam 230 B Gomonia Yam 230 B Gomonia Yam 230 B Gomonia Yam 230 B Gomonia Yam 230 B Gomonia Yam 230 B Gomonia Yam 230 B Gomonia Yam 230 B Gomonia Yam 230 B Gomonia Yam 230 B
 Gomonia Yam 230 B Gomonia Yam 230 B Gomonia Yam 230 B Gomonia Yam 230 B Gomonia Yam 230 B Gomonia Yam 230 B Gomonia Yam 230 B Gomonia Yam 230 B Gomonia Yam 230 B Gomonia Yam 230 B

Mjete Lundrimi / Gomone

Gomonia Yam 230 B

nga YAMAHA MARINE CROATIA

120.000 Lekë

Shitësi e nis produktin 5 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Gomonia e vogël e familjes Yamaha

Një gomone profesionale shumë praktike për të gjithë.

Gjatësia 230m

Gjerësia 131m

Pesha 21kg

Fundi i gomones me shufra elan super rezistuese.

Pesha mbajtëse 270 kg, me tre dhoma ajri