Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Komplet Çarçafësh Dopjo

Çdogjë për Shtëpi / Set çarçafesh

Komplet Çarçafësh Dopjo

nga Qendistari AGIA

5.500 Lekë

Shitësi e nis produktin 7 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Kodi modelit: F 5

Seti përmban: çarçaf dysheku, çarçaf mbuloje, 4 këllëf jastëku

Përmasat: çarçaf dysheku: 240 x 250 cm, çarçaf mbuloje: 240 x 280 cm, Jastëku: 90 x 62 cm

Materiali copës: Puplin 100% pambuk

Ngjyra : Lejla