Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Jorgan Amber Duhet Micro+

Çdogjë për Shtëpi / Jorgan

Jorgan Amber Duhet Micro+

nga Amber

5.990 Lekë

Jorgan Amber

Përmasat: 140x200

Jorgani Amber Duvet Micro + , është i përbërë nga material natyral dhe fibra sintetike. Është i lehtë, komfort dhe përshtatet shumë mirë me trupin tuaj. Mbulesa prej pambuku organik dhe mbushja mikrofibër ruajnë nxehtësinë e trupit dhe ju ofrojnë një gjumë të rehatshëm.