Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Jasteku Amber Anatomic Pillow

Çdogjë për Shtëpi / Jastëk

Jasteku Amber Anatomic Pillow

nga Amber

2.991 Lekë

Jastëk Amber

Anatomic Pillow është jastëk i mbushur me filtër dhe i përbërë nga mikrofibra të buta.Ofron mbështetje të butë të kokës për cdo pozicion që ju flini. Vjen i paketuar në vakum.