Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Jastëk Amber Filter Plus

Çdogjë për Shtëpi / Jastëk

Jastëk Amber Filter Plus

nga Amber

2.990 Lekë

Jastëk Amber

Jastëk i mbushur me filtër dhe i përbërë nga mikrofibra të buta që nuk thithin lagështi. Mbështetje e butë e kokës për cdo pozicion që ju flini, këllëf me zinxhir që lahet më vete.