Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Jastëk Amber Dopio Comfort

Çdogjë për Shtëpi / Jastëk

Jastëk Amber Dopio Comfort

nga Amber

3.490 Lekë

Jastëk Amber

Jastëk me mikrofibër të butë e cila mbështjell dy shufra lateksi që shërbejnë si një mbështetje plus për ruajtjen e një pozicioni ultra komfort të qafës. Këllëf me zinxhir që mund te lahet më vete!