Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Jastëk Amber Pedic Pillow

Çdogjë për Shtëpi / Jastëk

Jastëk Amber Pedic Pillow

nga Amber

3.490 Lekë

Jastëk Amber

Jastëku Amber Pedic Pillow lateks me dopio veshje, ka këllëf me zinxhir që lahet më vete plus këllef te brëndshem me qepje. Amber Pedic mbështet në mënyrë korrekte kokën dhe çlodh vertebrat e qafës. Mund te përdoret në të dyja lartësitë sipas dëshirës.