Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dyshek Dopjo Amber Standard

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Dyshek Dopjo Amber Standard

nga Amber

52.000 Lekë

Dyshek Dopjo

Përmasat: 190x200cm

Amber Standart është dyshek ekonomik i linjës Amber,me një trashësi prej 20cm, material i brendshëm Evolve me 12 vjet garanci. Mbulesë me përmbajtje pambuku organik, Anti Alergjik dhe Anti Bakterial.

Oferta e momentit është që për çdo dyshek merni dhuratë 2Jastëk, 1Jorgan dhe transportin falas.