Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dyshek Tek Amber Standard

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Dyshek Tek Amber Standard

nga Amber

19.990 Lekë

Dyshek Tek

Përmasat: 100x220cm

Amber Standart është dyshek ekonomik i linjës Amber,me një trashësi prej 20cm, material i brendshëm Evolve me 12 vjet garanci. Mbulesë me përmbajtje pambuku organik, Anti Alergjik dhe Anti Bakterial.

Oferta e momentit është që për çdo dyshek merni dhuratë 1 Jastëk, 1 Jorgan dhe transportin falas