Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dyshek për Fëmijë Amber Standard

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Dyshek për Fëmijë Amber Standard

nga Amber

5.990 Lekë

Dyshek për Fëmijë

Përmasat: 60x110cm

Amber Standart është dyshek ekonomik i linjës Amber,me një trashësi prej 20cm, material i brendshëm Evolve me 12 vjet garanci. Mbulesë me përmbajtje pambuku organik, Anti Alergjik dhe Anti Bakterial.

Oferta e momentit është që për çdo dyshek merni dhuratë 1Jastëk dhe transportin falas.