Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dyshek Dopjo Amber Memory

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Dyshek Dopjo Amber Memory

nga Amber

63.000 Lekë

Dyshek Dopjo

Përmasat: 170x200cm

Dysheku Memory 4+17 ështe i përberë nga 4 cm material Memory dhe 17 cm material Evolve,me 15 vjet garanci. Shtresa Memory 4 cm e bën këtë dyshekun e parë në Shqipëri me një efekt kaq të lartë butësie dhe përshtatjeje me trupin. Anti Alergjik dhe Anti Bakterial

Oferta e momentit është që për çdo dyshek merni dhuratë 2Jastëk, 1 Jorgan dhe transporti falas