Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dyshek Treçereksh Amber Memory

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Dyshek Treçereksh Amber Memory

nga Amber

56.000 Lekë

Dyshek Treçereksh

Përmasat: 150x190cm

Dysheku Memory 4+17 ështe i përberë nga 4 cm material Memory dhe 17 cm material Evolve,me 15 vjet garanci. Shtresa Memory 4 cm e bën këtë dyshekun e parë në Shqipëri me një efekt kaq të lartë butësie dhe përshtatjeje me trupin. Anti Alergjik dhe Anti Bakterial

Oferta e momentit është që për çdo dyshek vjen si dhuratë 1Jastëk, 1 Jorgan dhe transporti falas.