Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shi ne pyllin Oak - Riprodhim i Shishkin

Vepra Arti / Piktura

Shi ne pyllin Oak - Riprodhim i Shishkin

nga RiraART

350.000 Lekë

Kjo kryeveper e piktorit te madh rus Shishkin, eshte riprodhuar nga Fadil Rira ne vitin 1976. Vepra quhet Shi ne pyllin Oak. Nese perqendroheni vetem 10 sekonda ne kete pikture, do ndjeni lageshtine e shiut, jo vetem ne te gjithe natyren, por ne lekuren tuaj. Vetem per pak, shikoni gjethet dhe me pas mbyllni syte! Te njejten pikture por te riprodhuar ne 2014 mund ta blini vetem per 85.000 Leke

The masterpiece of Russian painter, Shishkin was reproduced from Fadil Rira in 1976. The paint is called Rain in the Oak Forest. If you will be concentrated in this painting, just for 10 seconds you will fill the wet not just in the nature, but in your skin. Just for a little bit, take a look on the leaves, and then close your eyes. Same pic reproduced in 2014 you can bye that just for 85.000 Leke.