Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Debore

Koleksionizëm / Piktura

Debore

nga RiraART

98.000 Lekë

Nje kryeveper e piktorit te madh Fadil Rira. Piktura eshte vaj i viti 2005. Madheshtore ne nje faqe te plote muri me dimensione 130x100. Ndjeni dritherimen e debores.
This masterpiece of Fadil Rira painter. Year 2005. Oil of dimensions 130x100. Feel the trembling of the snow. Price 920 Euro.