Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dyshek Tek Amber Aloe Vera

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Dyshek Tek Amber Aloe Vera

nga Amber

29.000 Lekë

Dyshek Tek

Përmasat: 100x200cm

Dysheku ka një trashësi prej 21 cm, materiali i brendshëm Evolve me 12 vjet garanci. Ka një mbulesë me përmbajtje pambuku organik me vetajrosje, anti alergjik dhe anti bakterial.

Oferta e momentit është që për blerjen e çdo dysheku tek merni si dhuratë 1Jastëk, 1 Jorgan dhe transportin falas