Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Aloe Vera 90x180 (Dhurate Jorgan + Jastek)

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Aloe Vera 90x180 (Dhurate Jorgan + Jastek)

nga Amber

20.490 Lekë

Dyshek Tek

Përmasat: 90x180cm

Dysheku ka një trashësi prej 21 cm, materiali i brëndshëm Evolve me 12 vjet garanci.Ka mbulesë të pasuruar me ekstrakte aloe vera dhe përmbajtje pambuku organik, anti alergjik dhe anti bakterial.

Oferta e momentit: Me çdo dyshek vijne dhuratë Jastëk + Jorgan

Transporti Falas