Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dyshek për Fëmijë Amber Aloe Vera

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Dyshek për Fëmijë Amber Aloe Vera

nga Amber

10.490 Lekë

Dyshek për Fëmijë

Përmasat: 60x130cm.

Dysheku ka një trashësi prej 21 cm, materiali i brëndshëm Evolve me 12 vjet garanci.Ka mbulesë të pasuruar me ekstrakte aloe vera dhe përmbajtje pambuku organik, anti alergjik dhe anti bakterial.

Oferta e momentit është që për çdo dyshek vjen si dhuratë 1Jastëk, 1 Jorgan dhe transporti falas.