Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dyshek Treçereksh Amber Air

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Dyshek Treçereksh Amber Air

nga Amber

36.000 Lekë

Dyshek Treçereksh

Përmasat: 120x200cm

Dysheku ka një trashësi prej 25 cm, materiali i brendshëm Evolve me 12 vjet garanci. Ka një mbulesë me përmbajtje pambuku organik me vetajrosje, anti alergjik dhe anti bakterial.

Oferta e momentit është që për çdo dyshek vjen si dhuratë 1Jastëk, 1 Jorgan dhe transporti falas