Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dyshek Tek Amber Air

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Dyshek Tek Amber Air

nga Amber

30.990 Lekë

Dyshek Tek

Përmasat: 100x220

Dysheku ka një trashësi prej 25 cm, materiali i brendshëm Evolve me 12 vjet garanci. Ka një mbulesë me përmbajtje pambuku organik me vetajrosje, anti alergjik dhe anti bakterial.

Oferta e momentit: për secilin dyshekët vjen si dhuratë 1 jastëk dhe 1 jorgan për përmasat teke bashkë me transportin falas.