Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dyshek Tek Amber Air

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Dyshek Tek Amber Air

nga Amber

30.000 Lekë

Dyshek Tek

Përmasat: 100x190cm


Dysheku ka një trashësi prej 25 cm, materiali i brendshëm Evolve me 12 vjet garanci. Ka një mbulesë me përmbajtje pambuku organik me vetajrosje, anti alergjik dhe anti bakterial.

Oferta e momentit është që me të gjithë dyshekët vjen si dhuratë 1Jastëk, 1 Jorgan për përmasat Teke dhe 2 Jastëk, 1 Jorgan për përmasat Dopio dhe transporti falas