Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dyshek për Fëmijë Amber Air

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Dyshek për Fëmijë Amber Air

nga Amber

27.000 Lekë

Dyshek për Fëmijë

Përmasat: 90x200

Dysheku ka një trashësi prej 25 cm, materiali i brendshëm Evolve me 12 vjet garanci. Ka një mbulesë me përmbajtje pambuku organik me vetajrosje, anti alergjik dhe anti bakterial.

Oferta e momentit është që me të gjithë dyshekët vjen si dhuratë 1Jastëk, 1 Jorgan për përmasat Teke dhe 2 Jastëk, 1 Jorgan për përmasat Dopio dhe transporti falas