Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gjelat

Vepra Arti / Piktura

Gjelat

nga Fondi "Mustafa Faja"

10.000 Lekë

Ngjyra vaji në beze
Përmasat: 20 x 30 cm
Autor: Gent Faja