Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Air 90x180 (Dhurate Jorgan + Jastek)

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Air 90x180 (Dhurate Jorgan + Jastek)

nga Amber

22.990 Lekë

Dyshek Tek

Përmasat: 90x180 cm

Dysheku ka një trashësi prej 25 cm, materiali i brendshëm Evolve me 12 vjet garanci. Ka një mbulesë me përmbajtje pambuku organik me vetajrosje, anti alergjik, anti bakterial dhe i paketuar ne vakum.

Oferta e momentit: Me çdo dyshek Tek vijnë dhuratë 1 Jastëk + 1 Jorgan

Transporti Falas