Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gjelat

Vepra Arti / Piktura

Gjelat

nga Fondi "Mustafa Faja"

5.000 Lekë

Akrilik në kanavacë
Përmasat: 15 x 20 cm
Autor: Gent Faja