Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kokë Kali

Vepra Arti / Vizatime

Kokë Kali

nga Fondi "Mustafa Faja"

30.000 Lekë

Vizatim me laps në leter, bërë në vitin 1995
Përmasat: 28 x 35 cm
Autor: Gent Faja