Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Air 80x180 (Dhurate Jastek)

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Air 80x180 (Dhurate Jastek)

nga Amber

19.990 Lekë

Dyshek për Fëmijë

Përmasat: 80x180

Dysheku ka një trashësi prej 25 cm, materiali i brendshëm Evolve me 12 vjet garanci. Ka një mbulesë me përmbajtje pambuku organik me vetajrosje, anti alergjik, anti bakterial dhe i paketuar ne vakum.

Oferta e momentit: Me çdo dyshek për Fëmijë vjen dhuratë 1 Jastëk

Transporti Falas