Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Air 70x140 (Dhurate Jastek)

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Air 70x140 (Dhurate Jastek)

nga Amber

17.000 Lekë

Dyshek për Fëmijë

Përmasat: 70x140

Dysheku ka një trashësi prej 25 cm, materiali i brendshëm Evolve me 12 vjet garanci. Ka një mbulesë me përmbajtje pambuku organik me vetajrosje, anti alergjik, anti bakterial dhe i paketuar ne vakum.

Oferta e momentit: Me çdo dyshek për Fëmijë vjen dhuratë 1 Jastëk

Transporti Falas