Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vjeshta

Vepra Arti / Piktura

Vjeshta

nga Fondi "Mustafa Faja"

14.000 Lekë

Pikturë ngjyra tempera dhe vaj në karton 22 x 25 cm