Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Lulja

Vepra Arti / Piktura

Lulja

nga Fondi "Mustafa Faja"

6.000 Lekë

Ngjyra akriliku dhe vaji në kompesatë 30 x 40 cm,nga Alessio Kaca vetëm 8 vjeç.