Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Abstraksion Abstraksion Abstraksion
Abstraksion Abstraksion Abstraksion

Vepra Arti / Piktura

Abstraksion

nga Fondi "Mustafa Faja"

30.000 Lekë

Pikturë me ngjyra vaji 40 x 60 cm

Autor Oltion Deliallisi