Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Set çarçafësh Dopjo me Logo për Botërorin

Çdogjë për Shtëpi / Set çarçafesh të qëndisur

Set çarçafësh Dopjo me Logo për Botërorin

nga Qendistari AGIA

7.000 Lekë

Shitësi e nis produktin 7 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Set çarçafësh Dopjo me Logo për Botërorin

Çarçafët bëhen me logo të ekipeve të ndryshme.

Seti permban: carcaf dysheku, carcaf mbuloje, 2 kellef jasteku

Permasat: Carcaf dysheku: 240 x 250 cm, Carcaf mbuloje: 240 x 280 cm, Jasteku: 90 x 62 cm

Materiali copes: Puplin 100% pambuk