Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Aventurat e Tom Sojerit Aventurat e Tom Sojerit Aventurat e Tom Sojerit Aventurat e Tom Sojerit Aventurat e Tom Sojerit Aventurat e Tom Sojerit Aventurat e Tom Sojerit Aventurat e Tom Sojerit Aventurat e Tom Sojerit Aventurat e Tom Sojerit
Aventurat e Tom Sojerit Aventurat e Tom Sojerit Aventurat e Tom Sojerit Aventurat e Tom Sojerit Aventurat e Tom Sojerit Aventurat e Tom Sojerit Aventurat e Tom Sojerit Aventurat e Tom Sojerit Aventurat e Tom Sojerit Aventurat e Tom Sojerit

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Aventurat e Tom Sojerit

nga Botime Pegi

1.000 Lekë

Titulli: Aventurat e Tom Sojerit

Titulli në origjinal: Le avventure di Tom Sawyer

Autorë: Jeronim Stilton

Përktheu: Agim Doksani

Zhanri: Libër për fëmijë, i ilustruar

Data e botimit: Qershor 2014

Numri i faqeve: 215

Përgjatë brigjeve të Misisipit, Tom Sojeri dhe shoku i tij i pandashëm Hakëlberri Fin e bëjnë të paharrueshme çdo ditë. Maskohen si piratë, zbulojnë një thesar të fshehtë dhe arrijnë t’i shpëtojnë kthetrave të të tmerrshmit Indianit Xho. Edhe pse rrallë e tek bëjnë ndonjë paudhësi, të dy miqtë shpalosin guxim të rrallë dhe dëshmojnë se e kanë zemrën flori.

Një klasik i letërsisë i përshtatur nga Jeronim Stilton. Plot ilustrime me ngjyra.

Lindur në Miushëri (Ishulli i Miushëve), Jeronim Stiltoni është diplomuar në Topologjinë e Letërsisë Mijore dhe në Filozofinë Arkeomiuke të Krahasuar. Drejton Jehonën e Brejtësit, gazeta më e famshme e Ishullit të Miushëve. Është fitues i shumë çmimeve, ndër të cilët çmimin prestigjioz “Miucer” për lajmin e bujshëm “Misteri i thesarit të zhdukur”. Librat e tij, të përkthyer në 40 gjuhë, janë shitur në më shumë se 25 milionë kopje vetëm në Itali dhe 85 milionë në mbarë botën.