Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dashuria është si Djathi Dashuria është si Djathi Dashuria është si Djathi Dashuria është si Djathi Dashuria është si Djathi Dashuria është si Djathi Dashuria është si Djathi Dashuria është si Djathi Dashuria është si Djathi Dashuria është si Djathi
Dashuria është si Djathi Dashuria është si Djathi Dashuria është si Djathi Dashuria është si Djathi Dashuria është si Djathi Dashuria është si Djathi Dashuria është si Djathi Dashuria është si Djathi Dashuria është si Djathi Dashuria është si Djathi

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Dashuria është si Djathi

nga Botime Pegi

500 Lekë

Titulli: Histori Gazmore, vëll.XV – Dashuria është si djathi…

Titulli origjinal: L’amore e come il formaggio

Autor: Jeronim Stilton

Përktheu: Agim Doksani

Zhanri: Libër për fëmijë, i ilustruar

Data e botimit: Prill 2014

Numri i faqeve: 126

Në një anije turistike, në Detet e Jugut, takova Miushina Miushëmblën që ra në dashuri me mua… dhe donte të martohej se s’bën me mua! U përpoqa dëshpërimisht t’i shpëtoja dhe përfundova gjysmë i mbytur në një ishull të shkretë. Më ngectë kaçkavalli në fyt, ç’aventura të jashtëzakonshme kam kaluar… Ah, dashuria!