Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia
Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Mirë se Erdhët në Fortesën Koprracia

nga Botime Pegi

500 Lekë

Titulli: Histori Gazmore, vëll.XIV – Mirë se erdhët në Fortesën Koprracia

Titulli origjinal: Benvenuti a Rocca Taccagna

Autor: Jeronim Stilton

Përktheu: Agim Doksani

Zhanri: Libër për fëmijë, i ilustruar

Data e botimit: Prill 2014

Numri i faqeve: 126

Kur mora atë dreq letre, u plandosa në karrige nga habia! Im ungj Smilordi, miushi koprrac i tërë Miushërisë, më ftonte në kështjellë për martesën e djalit të tij, Virgultit, me Gjirizka Qelbës-Kutërbimin…