Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bora Bora

Çdogjë për Shtëpi / Të Tjera

Bora Bora

nga Grepi Outlet

30.000 Lekë

Bora Bora plazhi ekzotik i punuar në puzzle.

Pesha: 5.5 kg

Prmasat: 90 x 65 cm