Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kali i Zi

Çdogjë për Shtëpi / Të Tjera

Kali i Zi

nga Grepi Outlet

25.000 Lekë

Puzzle kali i zi Meksikan.

Pesha: 4 kg

Prmasat: 57 x 77 cm