Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Peshkatarët e Perlave

Çdogjë për Shtëpi / Të Tjera

Peshkatarët e Perlave

nga Grepi Outlet

100.000 Lekë

Qëndisje me muline në kanavacë.

Pesha: 4 kg

Përmasat: 92 x 67 cm