Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Buqetë me Lule

Çdogjë për Shtëpi / Të Tjera

Buqetë me Lule

nga Grepi Outlet

20.000 Lekë

Qëndisje me muline në kanavacë.

Pesha: 1.5 kg

Përmasat: 40 x 64 cm