Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dy luanët Britanik

Çdogjë për Shtëpi / Të Tjera

Dy luanët Britanik

nga Grepi Outlet

20.000 Lekë

Qëndisje me muline në kanavacë.

Pesha: 2.5 kg

Përmasat: 71 x 38 cm