Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Zambakët

Çdogjë për Shtëpi / Të Tjera

Zambakët

nga Grepi Outlet

20.000 Lekë

Qëndisje me muline në kanavacë.

Pesha: 1.5 kg

Përmasat: 48.5 x 43 cm