Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mulliri me Ujë

Çdogjë për Shtëpi / Të Tjera

Mulliri me Ujë

nga Grepi Outlet

18.000 Lekë

Qëndisje me muline në kanavacë.

Pesha: 1.5 kg

Prmasat: 56 x 47 cm