Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dragua

Çdogjë për Shtëpi / Të Tjera

Dragua

nga Grepi Outlet

50.000 Lekë

Dragua i qëndisur me muline në kanavacë.

Pesha: 4 kg

Përmasat: 84 x 63 cm