Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Trëndafil i Qëndisur në Kanavacë

Çdogjë për Shtëpi / Të Tjera

Trëndafil i Qëndisur në Kanavacë

nga Grepi Outlet

40.000 Lekë

Trëndafil i qëndisur me muline në kanavacë.

Pesha: 2 kg

Përmasat: 56 x 58.5 cm