Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pantallona te shkurtra per femra Pantallona te shkurtra per femra Pantallona te shkurtra per femra Pantallona te shkurtra per femra Pantallona te shkurtra per femra
Pantallona te shkurtra per femra Pantallona te shkurtra per femra Pantallona te shkurtra per femra Pantallona te shkurtra per femra Pantallona te shkurtra per femra

Veshje / Pantallona të shkurtra

Pantallona te shkurtra per femra

nga KJL & Co

1.200 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Koleksioni Pranvere - Vere 2014

Pantallona te shkurtra per femra

Model: Jonila 14 D-LULE-B K128

Masat: 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

Cmimi: 1.200 Leke