Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pantallona të Shkurtra për Femra Pantallona të Shkurtra për Femra Pantallona të Shkurtra për Femra
Pantallona të Shkurtra për Femra Pantallona të Shkurtra për Femra Pantallona të Shkurtra për Femra

Veshje / Pantallona të shkurtra

Pantallona të Shkurtra për Femra

nga KJL & Co

1.500 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Koleksioni Pranverë -Verë 2014

Pantallona të shkurtra për femra

Model: Lori 20 45551 K/T235

Masat: 24, 25, 26, 27

Cmimi: 1.500 Leke