Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pantallona të shkurtra xhins Pantallona të shkurtra xhins Pantallona të shkurtra xhins Pantallona të shkurtra xhins Pantallona të shkurtra xhins Pantallona të shkurtra xhins
Pantallona të shkurtra xhins Pantallona të shkurtra xhins Pantallona të shkurtra xhins Pantallona të shkurtra xhins Pantallona të shkurtra xhins Pantallona të shkurtra xhins

Veshje / Pantallona të shkurtra

Pantallona të shkurtra xhins

nga KJL & Co

2.200 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Koleksioni Pranvere - Vere 2014

Pantallona xhinse te shkurtra per meshkuj

Model: Ber 08 Jeans K225

Me pigment

Masat: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 36, 38

Cmimi: 2.200 Leke / 15 Euro