Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pantallona Doku për Femra Pantallona Doku për Femra Pantallona Doku për Femra Pantallona Doku për Femra Pantallona Doku për Femra Pantallona Doku për Femra Pantallona Doku për Femra
Pantallona Doku për Femra Pantallona Doku për Femra Pantallona Doku për Femra Pantallona Doku për Femra Pantallona Doku për Femra Pantallona Doku për Femra Pantallona Doku për Femra

Veshje / Pantallona Doku

Pantallona Doku për Femra

nga KJL & Co

2.500 Lekë

Koleksioni Pranverë - Verë 2014

Pantallona dok për femra

Model: Sovjeta 15/1 d13-723/L k128

Masat: 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31,32

Cmimi: 3.200 Lekë /22 Euro