Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pantallona Doku për meshkuj të shkurtra Pantallona Doku për meshkuj të shkurtra
Pantallona Doku për meshkuj të shkurtra Pantallona Doku për meshkuj të shkurtra

Veshje / Pantallona të shkurtra

Pantallona Doku për meshkuj të shkurtra

nga KJL & Co

1.900 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Koleksioni Pranvere - Vere 2014

Pantallona Doku për meshkuj të shkurtra

Model : Ber 11 Dok

Ngjyrat: R233(Jeshile), K/T234 (E verdhe ne bezhe)

Masat: 31, 32, 33, 34

Cmimi: 1.900 Leke