Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pantallona Doku për meshkuj të shkurtra Pantallona Doku për meshkuj të shkurtra Pantallona Doku për meshkuj të shkurtra Pantallona Doku për meshkuj të shkurtra
Pantallona Doku për meshkuj të shkurtra Pantallona Doku për meshkuj të shkurtra Pantallona Doku për meshkuj të shkurtra Pantallona Doku për meshkuj të shkurtra

Veshje / Pantallona të shkurtra

Pantallona Doku për meshkuj të shkurtra

nga KJL & Co

1.600 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Koleksioni Pranvere - Vere 2014

Pantallona Doku për meshkuj të shkurtra

Model: Ber 09 D1216-13 R227 (Blusaks), O226 (Bezhe), R222 (Blu e Erret)

Model: Ber 10 D1216-13 R228 (E kuqe), O225 (Gri e erret), O230 (Banane)

Masat: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 36

Cmimi: 1.600 Leke