Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pantallona të shkurtra për meshkuj

Veshje / Pantallona të shkurtra

Pantallona të shkurtra për meshkuj

nga KJL & Co

1.900 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Koleksioni Pranvere - Vere 2014

Pantallona të shkurtra për meshkuj, ushtarake

Model: Ber 13 Ushtarake K/T232

Masat: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 36

Cmimi: 1.900 Leke / 13 Euro